8 Αυγ 2013

Φίλιππος Βέροιας: ανανέωση συμβολαίου συνεργασίας με τον Γ. Μπρόζο

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Η Διοίκηση του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Μπρόζο. Ο Γιώργος Μπρόζος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Φιλίππου και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για άλλο ένα (1) χρόνο.
Η συμφωνία επισημοποιήθηκε χθες το απόγευμα μετά από συνάντηση που είχε ο αθλητής με τον πρόεδρο του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας κο Τραπεζανλίδη Γιώργο στα γραφεία του συλλόγου.
O Γιώργος Μπρόζος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης είναι 26 χρονών, έχει ύψος 2 μέτρα ενώ αγωνίζεται στην θέση power forward.
Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στην Αμερική όπου έπαιξε για 4 χρόνια (2004-2008) στην ομάδα του FERMAN University στην South Carolina. Το 2008 επιστρέφει και αγωνίζεται με την φανέλα της Α.Ε.Λ στην Α1, την 3ετία 2009-2011 αγωνίστηκε στην ΜΕΝΤ (2009), στον Αρκαδικό (2010), στο Ανατόλια (2011) ενώ το 2012 στέφθηκε πρωταθλητής στην Β’ Εθνική κατηγορία με τον Φίλιππο Βέροιας.
Γιώργος Μπρόζος: "Είμαι χαρούμενος που παραμένω για μια ακόμη χρονιά στον Φίλιππο Βέροιας που είναι η πρώτη ομάδα που με κρατάει για 2η χρονιά στο ρόστερ της. Σίγουρα φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά. Θα παλέψουμε βέβαια όπως και πέρσι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης είμαι χαρούμενος που θα παίξω και πάλι μπροστά στον κόσμο της Βέροιας που τόσο μας στήριξε."

Γιώργος Τραπεζανλίδης: "Ο Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ πιστός στις αξίες και ιδανικά που πρεσβεύει ως αθλητικό σωματείο σε όλη την διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας του και τηρώντας απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις του για την όσο δυνατόν αποστασιοποίηση του από όλη αυτή την παραφιλολογία και τα ανυπόστατα σενάρια που διέπουν κάθε χρόνο την μεταγραφική περίοδο στον χώρο του μπάσκετ, είναι σε θέση να ανακοινώσει επισήμως την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Μπρόζου Γιώργου με τον οποίο θα συμπλεύσει και θα πραγματοποιήσει τα μεγαλόπνοα σχέδια του που έχουν να κάνουν με τον πρωταθλητισμό για ακόμη μια χρονιά.

Με αυτή του την στάση ο Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ δηλώνει περίτρανα και απαντάει με πράξεις και συνέπεια στα σενάρια και στις μεθοδεύσεις (απ’ όπου και αν αυτές προέρχονται) διαφόρων ατόμων/κατευθυντήριων γραμμών που σκοπό είχαν να αποπροσανατολίσουν και να δημιουργήσουν ως συνήθως εντυπώσεις με σκοπό την κατάληξη σε κάποια άλλη ομάδα παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Με την μοναδική διαφορά, ότι ο Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ξέρει να αποκτάει χωρίς τυμπανοκρουσίες αυτό που πραγματικά ψάχνει στην αγορά σε κάθε μεταγραφική περίοδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: