Το blogΤο παρόν blog δεν είναι μια ιστοσελίδα ειδησεογραφικής φύσης, όπως πολλές άλλες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την Ημαθία. Και φυσικά ΔΕΝ γράφεται από δημοσιογράφο!!!

Απλά καταγράφει και παρουσιάζει - μέσα από τη ματιά του γράφοντα, σε γλώσσα "ελεύθερη" και καθημερινή (κάποιες φορές και με τρόπο που είναι σατιρικός και καυστικός ταυτόχρονα), σε απλά ελληνικά - τα όσα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, στη χώρα μας, δίδοντας όμως έμφαση σε αυτά που αφορούν το νέο δήμο της Αλεξάνδρειας αλλά και το νομό Ημαθίας γενικότερα.

Για την ανάγνωση ορισμένων αναρτήσεων απαιτείται υψηλός βαθμός αντίληψης των πραγμάτων σε συνδυασμό με αρκετή δόση χιούμορ. Αν στερείστε κάποιου εξ΄αυτών (ή ακόμη χειρότερα, αν δεν τα έχετε και τα 2 ταυτόχρονα)  τότε βγείτε άμεσα από το blog,  άδικα θα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη, δεν διορθώνεται με τίποτε η κατάσταση!

Επίσης για να δείτε καλύτερα το blog, καλό θα είναι η ανάλυση της οθόνης σας να είναι το λιγότερο 1024 x 768 (αυτό είναι κάτι που ευτυχώς διορθώνεται εύκολα, πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας και με δεξί κλικ επιλέξτε "ιδιότητες ->  ρυθμίσεις -> ανάλυση οθόνης").

Η "Περισκόπηση" δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων οι οποίες συνδέονται με link με το παρόν blog, αφού το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων  δεν δύναται να ελέγχεται συνεχώς και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση προς την "Περισκόπηση". Επίσης στο blog "Περισκόπηση" αναρτώνται ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια ή/και απόψεις τρίτων (όχι του καταγεγραμμένου-καταχωρημένου στη google μοναδικού συντάκτη/γράφοντα) που έχουν αποσταλεί στην ηλεκτρονική του διεύθυνση ή αποσταλεί μέσα από τη φόρμα ανάρτησης σχολίων του blogger.
Η ανάρτηση τους δεν συνεπάγεται πως όσα περιέχονται σε αυτές τις ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια ή/και απόψεις τρίτων υιοθετούνται από τον καταγεγραμμένο-καταχωρημένο στη google/blogger μοναδικό συντάκτη/γράφοντα και οποιαδήποτε ευθύνη (αστική ή ποινική) βαρύνει τους συντάκτες αυτών. Αναρτώνται με αποκλειστικό σκοπό τη γνωστοποίηση τους στους αναγνώστες του παρόντος blog.