26 Δεκ 2012

Γερμανοί βιομήχανοι - Αι Βασίληδες μας λένε τα ...κάλαντα!!!

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Επιστροφή λοιπόν στα “καθημερινά” και ας δούμε κάτι που “χάθηκε” στην ειδησεογραφία των ημερών: τα μηνύματα των Γερμανών βιομηχάνων! Γιατί στην ουσία, αυτοί είναι που κάνουν παιχνίδι στη Γερμανία της Δωροθέας και του Σόιμπλε (ας μην παίζουμε, έτσι είναι), άρα και στην Ευρώπη της Δωροθέας και του Σόιμπλε (που οι δικοί μας έχουν επιλέξει να συμμετάσχουν).
Οι Γερμανοί βιομήχανοι λοιπόν είπαν πολλά, επί τη ευκαιρία των ημερών και της αλλαγής του έτους, για την Ελλάδα που θέλουν να έχουν.
Με δυο κουβέντες:
...δια του προέδρου του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών BDI, Χάνς Καιτέλ είπαν πως θα πρέπει να υπάρξει ένα ευρωπαϊκό σύστημα εποπτείας της χώρας, αποδοτικότερο σε σχέση με το υπάρχον σύστημα. Και ανέφεραν πως η Ελλάδα θα πρέπει να ανεχτεί αυτήν την ιστορία (ας πούμε δηλαδή πως η τρόικα είναι ελαφρώς ανίκανη, δεν τους κάνει για τη δουλειά τους και πως αν το πράμα, κατά τη γνώμη τους, συνεχίσει έτσι πάμε κατά διαόλου και δεν πρόκειται να ξαναδούν τα “δανεικά” όσοι μας τα έδωσαν. Άρα προτείνουν ακόμη πιο σφιχτό ζωνάρι και στενότερο μαρκάρισμα από τους έξω).

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος καλός κυριούλης - που αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για την υγειά μας & την ευημερία μας, τη δική μας και της χώρας μας - είχε κάποτε πει πως η Ελλάδα θα πρέπει να μετατραπεί όλη σε μια ειδική οικονομική ζώνη ενώ είχε εκφράσει την ικανοποίησή του όταν είχε “τακτοποιηθεί” το θέμα των απαιτήσεων που είχε το Ελληνικό Δημόσιο από γερμανικές εταιρίες (με εκείνη την κατάπτυστη συμφωνία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: