27 Σεπ 2010

Αποτίμηση; "Δύσκολες" ημέρες

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Οι περισσότεροι ενημερωθήκατε από αυτό το blog για την εκπομπή της TV100. Την είδατε. Ο καθένας ας εξάγει τα συμπεράσματά του.

Εγώ το βασικό συμπέρασμα που έβγαλα είναι ένα: πως δυστυχώς η κατάσταση θα ξεφύγει μέχρι τις εκλογές, θα οξυνθεί (όταν βλέπεις ότι "η ομάδα δεν τραβάει" προσπαθείς να κάνεις θόρυβο, να ακουστείς) και οι επόμενες 41 ημέρες θα είναι "δύσκολες"!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Nikos Lioliopoulos είπε...

Θα τολμησω να κανω μια πρωτη αποτίμησή,αν και φοβάμαι πως εχω απολεσει το δικαιωμα της αμεροληψιας, λογω της δηλωσης μου για στηριξη σε καποιον εξ αυτων.
Στα 20 τελευταια λεπτα που παρακολούθησα είδα
- Τον Μπαμπη ελαφρως βραδυγλωσο,αλλα με πολύ "τηλεοπτικο " παρουσιαστικό.
- Τον Δημητριαδη με παρουσιαστικο αστα να πανε, αλλα εδειξε αφενος μεν γιατι θεωρειται ως ο καλυτερος δημαρχος ,αφετερου δε ποσο αδικο εχουν οσοι τον κατηγορουν οτι δεν ειναι δεξιος. (....)
Ο Τσαπλας ηταν ο καλυτερος ολων ,σπαζοντας παραλληλα και το ρεκορ των"λοιπον" σε μια προταση. Μπορει να ειπε τη λεξη "λοιπον" καμια εκατοστη φορες (και λιγα λεω)
Ο Αλευρας μπερδεύτηκε , νομισε οτι ηταν σε διαδηλωση του ΠΑΜΕ.Κατα τα αλλα καλος...
Περισσοτερα οταν θα δω ολη την εκπομπη.

Ανώνυμος είπε...

Πως το είπε; Δεν χωράει το απορριματοφόρο στα Αμπελοτόπια; Έχει όραμα και ιδέες για τον τόπο ο άνθρωπος. Και δυστυχώς έχεις δίκιο οτι το κλίμα θα οξυνθεί