4 Νοε 2012

Γυναικεία ομάδα Αγ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας: νέα νίκη σε φιλικό με σκορ 0-5

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

κατόπιν πρότασης των κοριτσιών (και όχι μόνο) βάλαμε τη νέα φωτό
Δυνατότερη σε σχέση με πέρσι, με βάση τα αποτελέσματα των φιλικών που έχουν γίνει,  φαίνεται πως θα είναι φέτος η ομάδα της Ημαθίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Άλλωστε ήδη μετρούν και έναν χρόνο εμπειρίας στα γήπεδα.
Τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας σημείωσαν μια ακόμη νίκη, σε φιλικό που έγινε σήμερα στην Κατερίνη.
Οι ανταποκριτές μας (ναι! έχουμε και τέτοιους - γιατί είπαμε ότι η "Περικόπηση" έχει μάτια και αυτιά παντού) μας ενημέρωσαν και για το σημερινό παιχνίδι.
Η ομάδα σήμερα έδωσε έναν ακόμη φιλικό αγώνα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή. Σήμερα τα κορίτσια έπαιξαν στην Κατερίνη με τις "Πιερίδες Μούσες" (ομάδα β΄κατηγορίας). Νίκησαν με το ευρύ 0-5. Τα τέρματα σημείωσαν οι Σπυριδωνίδου (2), Κιουτάχαλη (2) και Παπαδοπούλου (1).
Η νίκη αυτή έρχεται μετά το παιχνίδι που είχε γίνει λίγες μέρες νωρίτερα, στις Σέρρες, όπου και εκεί τα κορίτσια είχαν κερδίσει με 2-5.
Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα, με τα κορίτσια να αγωνίζονται στην γ' Εθνική Κατηγορία. Θα αντιμετωπίσουν τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: