11 Ιουλ 2013

Άνοιγμα των καταστημάτων καθημερινά - κοροϊδία χωρίς όρια

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Νομοσχέδιο "Κανόνες Ρύθμισης της Αγοράς Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών": 
- Έως και 52 Κυριακές τον χρόνο θα μπορούν να λειτουργούν τα μικρά εμπορικά καταστήματα (μέχρι 250 τ.μ.), με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, 
- Ολα τα καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου θα ανοίγουν - πάντα σε προαιρετική βάση- επτά Κυριακές το χρόνο κατά τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα και εκπτώσεων.
- Α, θα υπάρχουν και δυο νέες ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι. Λεφτά υπάρχουν. Χρόνος δεν υπάρχει και δεν προλαβαίνει ο κόσμος ούτε τις εκπτώσεις.

Τα λέγαμε, τα γράφαμε (όχι μόνον εμείς, μην τρελαθούμε κιόλας!), νάτα που μας ήρθααααν!!!
Η πρόβα τζενεράλε έγινε, η ιστορία τους βγήκε – και άσχετα με τις βλακείες έλεγαν οι κάθε είδους εμπορικοί ή κλαδικοί σύλλογοι και φορείς (που ελέγχονται για την αθωώτητά τους και τις αγνές προθέσεις) το θέμα είναι ξεκάθαρο: ανοιχτά και τις 52 Κυριακές του χρόνου.
Ούτε δοκιμαστικά, ούτε "άντε να ανοίξουμε το Πάσχα ή την Πρωτοχρονιά", ούτε τίποτε.
Ή το άλλο το "φταίνε τα ωράρια για την πτώση στην αγοραστική κίνηση", λες και ο κόσμος έχει λεφτά αλλά δεν ψωνίζει γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Ηλιθιότητες και ιστοριούλες για ανεγκέφαλους.
Ανοιχτά και τις 52 Κυριακές. Και όποιος αντέξει.
Α, όσο για τις 30.000 θέσεις εργασίας, άντε να δούμε που θα βρεθούν, αφού ρε εδώ με το ζόρι οι έμποροι πληρώνουν το ρεύμα, το ΤΕΒΕ και τους ήδη μειωμένους σε αριθμό υπαλλήλους που ίσως και να απέμειναν.
Και τρέχα τώρα να πιάσεις τους πολυεθνικούς λαγούς και τα τσιτάχ των ομίλων με το πατίνι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: