29 Αυγ 2013

ΤΑΙΠΕΔ: θέλουν να το δώσουν σε ...εταιρία (για να αποφύγουν "κακοτοπιές")

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Διαψεύδουν ΟΛΟΙ ότι υπάρχει σχέδιο για δημιουργία εταιρίας holdings με έδρα το Λουξεβούργο ή αλλού, που θα διαχειριστεί (μακριά από ..."πολιτικές αγκυλώσεις") την περιουσία της Ελλάδας.

Είναι που είναι προβληματική η κατάσταση με το ΤΑΙΠΕΔ (το "προβληματική" πάει στο ξεπούλημα των πάντων με 2-3 υπογραφές), πάει να γίνει χειρότερη.
Και θα γίνει, αφού είναι περισσότερο από σίγουρο πως αν τελικά η χώρα καταφέρει να φτάσει μέχρι την επόμενη "δόση" (αυτή που σχεδιάζεται και διαψεύδεται συνεχώς πως θα υπάρξει - οι Γερμανοί μιλάνε για 77 δις έως το έτος 2020), αυτή θα συνδυαστεί εκβιαστικά - για μια ακόμη φορά - με κάποια προαπαιτούμενα.

Ή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την αξιολόγηση και να τεθεί το θέμα παραχώρησης σε εταιρία νωρίτερα.
Και στην προκείμενη περίπτωση ένα εκ των προαπαιτουμένων θα είναι 101% η παραχώρηση του ΤΑΙΠΕΔ σε ξένες εταιρίες. Με το αιτιολογικό ότι οι εταιρίες θα είναι αποτελεσματικότερες (στο ξεπούλημα) και δεν θα υπάρχουν προβλήματα (αν ας πούμε χρειαστεί να περάσει κάτι από κάποια "κακιά" ψηφοφορία). Έτσι απλά, να μην υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ εμπόδιο και να μην δίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ λογαριασμός ΠΟΥΘΕΝΑ, και ειδικά στους νόμιμους κατόχους της περιουσίας που εκποιείται, στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: