11 Ιουλ 2013

Αλεξάνδρεια: συγκέντρωση εργαζομένων στο Δήμο χθες

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Συγκέντρωση είχαν χθες το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας υπάλληλοι του Δήμου. Αφορμή ήταν τα όσα γίνονται και ακούγονται για το θέμα της κινητικότητας, των μετατάξεων και των απολύσεων που έρχονται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Από συζητήσεις που έχουμε τις ημέρες αυτές με αρκετούς εργαζόμενους – και όχι μόνο στο Δήμο της Αλεξάνδρειας – είναι εμφανής η ανησυχία τους, αφού παρά τα όσα ακούγονται από τα μεγαλοκάναλα (προφανώς για να δημιουργήσουν κλίμα) τίποτε δεν είναι οριστικό.
Στη συνέχεια τα αποτελέσματα της συνάντησης κοινοποιήθηκαν στο Δήμαρχο.
Δεδομένου δε του γεγονότος του ωμού εκβιασμού της Επιτροπείας αλλά και της απόφασης για εκταμίευση της δόσης σε ...δόσεις (από τα 8,1 δις ευρώ θα έρθουν με μιας μεγάλο τμήμα και τα υπόλοιπα θα είναι σε εκκρεμότητα) είναι σαφές πως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτε δεδομένο. Όχι μόνο για όσους εργάζονται στο δημόσιο τομέα αλλά για οποιονδήποτε. 
Γιατί τα πράγματα αλλάζουν από τη μια ημέρα στην άλλη. Και είναι ηλίου φαεινότερον πως σε ένα τέτοιο ασταθές περιβάλλον δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του κανείς ξένος για να επενδύσει έστω και ένα ευρώ (αφού δεν θα ξέρει τι του ξημερώνει από την άποψη του πλαισίου μέσα στο οποίο θα κληθεί να επενδύσει).

Δεν υπάρχουν σχόλια: