19 Φεβ 2013

Τσαβδαρίδης: συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Ανταποκρινόμενος άμεσα στα φλέγοντα αιτήματα του αγροτικού μας κόσμου σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρηγόρη Αποστολάκο προκειμένου να ζητήσει την συνδρομή του για την άμεση επίλυση μίας σειράς ζητημάτων για την οικονομική ανακούφιση των αγροτών μας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού.
Ο κ. Τσαβδαρίδης έχοντας μία γόνιμη και εξαιρετικά αποτελεσματική συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ πέτυχε να αποσπάσει τη δέσμευση του ότι:

1) Θα πληρωθεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος στους δικαιούχους αγρότες.
2) Θα καταβληθεί στους δικαιούχους κτηνοτρόφους μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας η ενίσχυση για χοιρομητέρες, εφόσον όμως οι κτηνοτρόφοι έχουν κάνει δήλωση ΟΣΔΕ και ετήσια απογραφή για την οποία η προθεσμία εκπνέει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.
3) Θα εκκαθαριστούν σε άμεσο χρονικό διάστημα οι εκκρεμότητες προβληματικών υποθέσεων μέχρι και το 2008 του ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους δικαιούχους.

Έπειτα και από αυτές τις εξελίξεις, που ικανοποιούν απόλυτα τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας, ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την ετοιμότητα του ΟΠΕΚΕΠΕ να ανταποκριθεί έμπρακτα στα δύσκολα δεδομένα των καιρών και τόνισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την θετική αντιμετώπιση και άμεση επίλυση από τα αρμόδια Υπουργεία και τους Οργανισμούς των αιτημάτων του αγροτικού μας κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: