7 Ιαν 2013

Ο Εμπορικός Σύλλογος για το ΙΚΑ (και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα):"καμιά κίνηση Ματ δεν έχει γίνει ακόμα και η παρτίδα συνεχίζεται… "

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Δελτίο Τύπου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο τελευταίο μας Δελτίο Τύπου (17/12/2012), η Διοίκηση του Ε.Σ. δίνει όλες της τις δυνάμεις ώστε να συνδράμει υπέρ της παραμονής του Υποκαταστήματος ΙΚΑ στην πόλη μας.
Παρ’ όλο που γνωρίζουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις, για λόγους τακτικής επιθυμούσαμε να μην τις δημοσιοποιήσουμε. Όμως, τις τελευταίες μέρες ενημερωνόμαστε από διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ότι έχει παρθεί οριστική απόφαση υπέρ της παραμονής του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Αλεξάνδρεια. Από την πλευρά μας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση κι επειδή στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλές θετικές ειδήσεις επί του θέματος, οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί ποτέ, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς να είναι σε κατάσταση αναμονής.
Όσον αφορά το δημοσίευμα του www.xronika05.blogspot.gr, που μας εμπλέκει ότι δήθεν κατηγορήσαμε την κα. Γ. Μπατσαρά ότι αδιαφόρησε για το ΙΚΑ Αλεξάνδρειας, να σας δηλώσουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι ουδέποτε αναφερθήκαμε στο όνομα της κας Γ. Μπατσαρά και ποτέ μα ποτέ δεν επικοινωνήσαμε μαζί της.

Κι επειδή είμαστε καλοί γνώστες σκακιού και είμαστε στη σκακιέρα απ’ την πρώτη στιγμή, να σας πληροφορήσουμε ότι καμιά κίνηση Ματ δεν έχει γίνει ακόμα και η παρτίδα συνεχίζεται…..
Σαν Διοίκηση απευθυνθήκαμε στον κ. Α. Βεσυρόπουλο, ο οποίος κατάγεται απ’ τον Δήμο Αλεξάνδρειας και στον κ. Κ. Γιοβανόπουλο, ο οποίος εκπροσωπεί την αντιπολίτευση του Νομού. Και οι δύο έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον απ’ την πρώτη στιγμή. Έχουμε συχνή επικοινωνία μαζί τους και ενημέρωση επί του θέματος. Ιδιαίτερα ο κ. Α. Βεσυρόπουλος έχει διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Εργασίας, αλλά και με τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, όπου σ’ ένα απ’ όλα τα ραντεβού ήμασταν κι ίδιοι παρόντες.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι σαν Διοίκηση του Ε.Σ., ούτε υποστηρικτές αλλά ούτε και κατήγοροι κανενός Βουλευτή είμαστε. Αχάριστοι δεν υπήρξαμε και δεν θα υπάρξουμε ποτέ. Έτσι για λόγους ηθικής τάξεως, ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδώσουμε “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ”.

Ευπρόσδεκτη θα είναι οποιαδήποτε κίνηση, οποιουδήποτε Βουλευτή ή Φορέα, ώστε να επιλυθεί το Δίκαιο αίτημά μας. Και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι θα αποδώσουμε τα εύσημα εκεί που πρέπει.
Ευελπιστούμε για ένα αίσιο τέλος της όλης υπόθεσης και θα παρακαλούσαμε, κατά τ’ άλλα αγαπητά μας ηλεκτρονικά ΜΜΕ, να είναι πιο προσεκτικά όταν αναφέρονται στον Ε.Σ. Ουδέποτε λογοκρίναμε, αλλά μια απλή επικοινωνία μαζί μας πριν γραφτεί κάτι για μας, για διασταύρωση στοιχείων, θα ήταν γόνιμο.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υ.Γ. Επειδή πιστεύουμε στο “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, ακολουθεί αναδιάρθρωση στο σώμα της ΄΄Πυροσβεστικής Υπηρεσίας΄΄.
Εμείς πάντως το καμπανάκι το χτυπήσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: