7 Ιαν 2013

Με χαμηλές θερμοκρασίες το επόμενο 48ωρο

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Με χαμηλές θερμοκρασίες προβλέπουν οι μετεωρολόγοι πως θα περάσουν οι επόμενες 48 ώρες, αφού το κρύο θα είναι έντονο και σε συνδυασμό με δυνατούς ανέμους (που σήμερα το βράδυ σε ορισμένες περιοχές θα φτάσουν σε ένταση μέχρι και τα 5 Μποφώρ).
Για την περιοχή της Ημαθίας, για το επόμενο 48ώρο, προβλέπονται θερμοκρασίες που θα είναι κάτω ή ελάχιστα επάνω από το μηδέν.
Συγκεκριμένα,...
...για αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι αίθριος και στα πεδινά η θερμοκρασία δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 3 °C. Στα ορεινά η θερμοκρασία μπορεί να πέσει ακόμη και 10 βαθμούς χαμηλότερα σε σχέση με τα πεδινά, και να πέσει ακόμη και στους -7 °C.
Η Τετάρτη θα περάσει με νεφελώδη καιρό και με πολύ μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας κατά τη διάρκεια της ημέρας και το θερμόμετρο να μην ξεκολλάει από τους 2 °C τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι πάντως θα κοπάσουν και δεν θα ξεπεράσουν τα 2 Μποφώρ. Περίπου η ίδια κατάσταση με την Τρίτη θα επικρατήσει στα ορεινά.
Πάντως μέχρι την ώρα που εκδόθηκε η πρόβλεψη δεν υπήρχε οποιαδήποτε αναφορά για χιόνια στα ημιορεινά ή στα ορεινά της Ημαθίας. Αν και με τον καιρό, ποτέ δεν ξέρεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: