5 Ιαν 2013

Το ΙΚΑ Αλεξάνδρειας μένει χάριν Γιούλης Μπατσαρά;

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Αν και πάντοτε αναρτούμε κάτι μόνο όταν έχουμε το επίσημο και οριστικό χαρτί στα χέρια μας (με σφραγίδες, υπογραφές κλπ) - όπως τότε που σας λέγαμε για τη ΔΟΥ και το 99% όσων "πρυτάνεων" το διάβασε αμφισβητούσε τα πάντα, θα κάνουμε μια εξαίρεση γιατί και οι δικές μας πληροφορίες προς το ίδιο πράγμα συγκλίνουν (πως τελικά το υποκατάστημα ΔΕΝ θα κλείσει). Δείτε λοιπόν τι γράφει σήμερα το blog "Χρονικά" για το θέμα του ΙΚΑ και της παραμονής του στην Αλεξάνδρεια.
Και φυσικά είμαστε και σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από το υπουργείο. Γιατί, στην Ελλάδα είμαστε και μάλιστα με μνημονιακή Κυβέρνηση.

Αντιγράφουμε από τα ΧΡΟΝΙΚΑ: Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης μπορούμε να πούμε ότι το ΙΚΑ Αλεξάνδρειας δεν κλείνει και παραμένει ως έχει και αυτό οφείλεται στις αστραπιαίες ενέργειες της βουλευτίνας της ΝΔ του νομού μας Γεωργίας Μπατσαρά.

Η βουλευτίνα που σημειωτέον είχε κατηγορηθεί από κύκλους του Εμπορικού Συλλόγου για την μη συμμετοχή της στην κοινή προσπάθεια προς το Υπουργείο Εργασίας κατάφερε με κίνηση "ΜΑΤ" να υπερφαλαγγίσει τους δυο συναδέλφους της (Τσαβδαρίδη και Βεσυρόπουλο) και με τις γνωριμίες της να πετύχει κάτι που ως χτες φάνταζε ακατόρθωτο.


Η συνέχεια ΕΔΩ, στα «Χρονικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: