25 Ιαν 2011

Θα λυθεί τελικά το θέμα της δυσοσμίας, διαβεβαιώνει ο επιχειρηματίας

Εκτυπώστε την ανάρτηση!


Την προφορική διαβεβαίωση του ότι η λύση στο θέμα της έντονης δυσοσμίας που εκλύεται από τη βιομηχανία του είναι κοντά έδωσε σήμερα το πρωί ο επιχειρηματίας στον αντιδήμαρχο Σάββα Ανδρονίδη και στον πρόεδρο της δημοτικης κοινότητας Πλατέος Κώστα Κιορογλίδη.

Με το θέμα ασχοληθήκαμε ως blog 2 φορές το τελευταίο 3μηνο, αφού το πρόβλημα ήταν εντονότατο και απασχολούσε πολλούς συνδημότες μας οι οποίοι και μας είπαν να κάνουμε κάποια αναφορά σχετικά με αυτό. Και αναμέναμε μια απάντηση τη στιγμή που το θέμα θα όδευε προς τη λύση του.
Προχθές Κυριακή μας επισκέφτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αλευράς - ο οποίος δεν το γνώριζε στην πλήρη διάστασή του και το διάβασε εδώ, θέλοντας να μάθει περισσότερα και να ασχοληθεί με αυτό ώστε να δοθεί μια λύση.

Επίσης, κατόπιν οχλήσεων που δέχθηκε και η δημοτική αρχή και από άλλους δημότες το τελευταίο διάστημα, σήμερα το πρωί - όπως ενημέρωσε τηλεφωνικά την "Περισκόπηση" ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πλατέος - επισκέφτηκαν τον χώρο της βιομηχανίας οι 2 (Σ. Ανδρονίδης και Κ. Κιορογλίδης) και είχαν ενημέρωση από τον ιδιοκτήτη για το θέμα.
Δεν θα μπω σε τεχνικά θέματα - τα οποία μου ανέφερε στο τηλέφωνο ο πρόεδρος, το θέμα είναι ότι ο επιχειρηματίας δεσμεύτηκε προφορικά πως το θέμα θα λυθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Επίσης τους ανέφερε πως τα εκλυόμενα είναι ακίνδυνα για την υγεία.

Από εδώ δυο μόνο πράγματα: 
  • να ελπίσουμε πως το θέμα όντως θα λυθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου (αναμένουμε για να το δούμε)
  • μπράβο και στους τρεις (Αλευρά, Ανδρονίδη, Κιορογλίδη) που ασχολήθηκαν, ο καθένας με τον τρόπο του και από τη θέση την οποία τους εμπιστεύτηκαν οι δημότες,  με το θέμα που απασχολεί τουλάχιστον 2000 άτομα. Και δεν γράφω "απασχόλησε" γιατί πρέπει να δούμε και τη λύση του, που θέλω να πιστεύω πως θα έρθει στα τέλη του επόμενου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: