2 Δεκ 2009

Πάλι σωστός... (δις!)

Εκτυπώστε την ανάρτηση!
Έχει γούστο όταν επιβεβαιώνεσαι. Έχει πλάκα γιατί αποδεικύεται πόσο δίκιο έχεις και πόσο καλές είναι οι πηγές σου, ακόμη και όταν ζεις μακριά από τα κέντρα των αποφάσεων.
Και ας μη γελιόμαστε, τα κέντρα των αποφάσεων είναι ένα: η Αθήνα! Στην οποία δόξα τω Θεώ οι πηγές υπάρχουν, είναι αξιόπιστες πέραν του δέοντος και είναι δημοσιογραφικές (με υπερβολικά καλές προσβάσεις). Και τις ευχαριστώ και δημοσίως αυτές τις πηγές - ξέρω πως με διαβάζετε στο blog όπως επίσης ξέρω πως ζητάτε και σας στέλνουν και την εφημερίδα εκεί χάμω.
Στην εφημερίδα "Ο Πολίτης" λοιπόν (της 17η Νοεμβρίου 2009) έγραφα αυτά που βλέπετε στα αριστερά. Και πολλοί μου έλεγαν πως "βλέπω φαντάσματα".
Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως συμφέρον να βλέπω φαντάσματα.
Χάρισμα λοιπόν σε όλους μια ακόμη πληροφορία: στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται οι υποψήφιοι στη μονοεδρική της Αλεξάνδρειας (ή όπως θα ονομαστεί - και σας υπόσχομαι όταν το μάθω θα είστε και οι πρώτοι που θα το μάθετε το ονοματάκι) θα είναι μια έκπληξη, δυσάρεστη για πολλούς που σήμερα έχουν βάλει στο μάτι - ως πρώτο στόχο - το "φάντασμα" του διευρυμένου δήμου και δεν θα τον κερδίσουν. Γιατί διευρυμένος δήμος θα υπάρξει αλλά όχι στην έκταση και με όλους τους σημερινούς δήμους μέσα. Θα είναι κατά πολύ μικρότερος από αυτό που υπολογίζουν. Όσο για τις υποψηφιότητες, αυτές θα είναι και εκεί μια όμορφη "σορπρίζ" που λένε και οι Γάλλοι, αφού τα κόμματα (τα 2 μεγάλα τουλάχιστον) θα θελήσουν να κερδίσουν τους 2 Δήμους της περιοχής. Και ο μόνος τρόπος για να κερδίσουν τους δήμους αυτούς - επειδή πλέον οι ψηφοφόροι δεν τρώνε χορταράκι, ούτε είναι πρόβατα - θα είναι να παρουσιάσουν ευπρεπείς και σοβαρούς υποψηφίους. Και άσε τους ....κομματάρχες να ονειρεύονται!!
Γράψτε την ημερομηνία της ανάρτησης: 2 Δεκεμβρίου 2009!


Και κάτι ακόμη: το σύστημα εκλογής στις βουλευτικές θα είναι λιγάκι μπερδεμένο αλλά στην ουσία ξεκάθαρο όσο κανένα άλλο. Και η ΝΔ θα το ψηφίσει (χρειάζονται 200 για να ισχύσει από τις αμέσως επόμενες βουλευτικές εκλογές), γιατί είναι μια ιδανική ευκαιρία να ξεσκαρτάρει πολύ κόσμο ο Αντώνης.
Α, και κάτι τελευταίο: θα πάθετε την πλάκα σας με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. Ήδη διέρρευσε το όνομά του, ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: