3 Δεκ 2009

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ.

Εκτυπώστε την ανάρτηση!
Ο Δήμος Πλατέος ανακοίνωσε πως θα κάνει προσλήψεις 14 ατόμων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 18 μηνών (20 ώρες τη βδομάδα).
Σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά από το ολότελα.....
Οπότε ορμάτε και κάντε μια αιτησούλα, δε βλάπτει ποτέ - ειδικά τώρα σε καιρούς δύσκολους. Πληροφορίες και αιτήσεις θα βρείτε εδώ, στη σελίδα του δήμου ή πάρτε και τηλέφωνο (23333 50300). ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση των αιτήσεων ξεκινάει από τις 7 και λήγει στις 18 Δεκεμβρίου.


Και μια ακόμη πληροφορία: όσοι δουλεύατε στο δημόσιο με συμβάσεις έργου που έληξαν μέσα στο Νοέμβριο (ή που είναι να λήξουν εντός Δεκεμβρίου), δεν είστε άνεργοι! Αποφασίστηκε (και ορθώς για να μην καταρρεύσει το σύστημα) να παραταθούν οι συμβάσεις μέχρι τον Απρίλιο  όσων εργάζονταν σε υπηρεσίες ή υπουργεία των οποίων το προσωπικό ήταν κατά +50% συμβασιούχοι. Οπότε κάντε ένα τηλεφωνάκι στον προϊστάμενό σας, δε χάνετε κάτι να ρωτήσετε αν παρέλαβε ήδη την απόφαση χθες ή σήμερα ή αν θα την παραλάβει έστω αύριο!


(Και κάτι άσχετο με τη σημερινή ανάρτηση, αλλά πολύ σχετικό με τη χθεσινή ανάρτηση: άστε τα τηλεφωνήματα, τις πηγές μου εγώ ΔΕΝ τις καίω. Γιατί, σε αντίθεση με πολλούς άλλους λόγους, έχω υποσχεθεί κάποια πράγματα στις πηγές αυτές και ο λόγος ο δικός μου είναι συμβόλαιο, όχι πολιτικάντικος λόγος που αναιρείται μέσα σε λίγα λεπτά! Επίσης χθες ξέχασα να αναφέρω κάτι σημαντικό: σημαντικό ρόλο στην επιλογή των υποψηφίων - επειδή ο Γιώργος και ο Αντώνης βρήκαν την ευκαιρία να ξεσκαρτάρουν μια και καλή - θα παίξει η φορολογική δήλωση και κυρίως το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των υποψηφίων. Η κομματική προσφορά σαφώς και θα είναι σημαντικό διαβατήριο προς το χρίσμα αλλά θα έχει δευτερεύουσα σημασία, όταν αποφασιστούν οι υποψηφιότητες στην Αθήνα. Θα προωθηθούν καθαροί και άφθαρτοι παντού, για να γίνει σαφές στον κόσμο πως κάτι αλλάζει προς το ...καθαρότερο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: