6 Δεκ 2009

Είμαστε απίθανοι τελικά !

Εκτυπώστε την ανάρτηση!
Έγραφα προχθές για τα... λεφτά που πέφτουν από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις για να προωθηθούν τα ελληνικά συμφέροντα μέσω του διαδικτύου.
Δυστυχώς από οτι φαίνεται (και γράφουν οι σημερινές εφημερίδες "Veto" και "Πρώτο Θέμα"), είμαστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι όλοι εμείς που νομίζουμε πως το κράτος προσπαθεί  να ξεφύγει από τη γραφειοκρατική του νοοτροπία και να ρίξει και λίγα χρήματα στον τομέα αυτό.
Παράδειγμα - αν αληθεύουν τα όσα γράφουν οι 2 αυτές εφημερίδες - αποτελούν τα γεγονότα που αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους: από τη μια ο ΕΟΤ δεν έχει φράγκο για να πληρώσει ακόμη και το τηλέφωνο ή τα ενοίκια του (σε πόλεις όπως το Λονδίνο ή το Τόκυο) και από την άλλη δίνει σε manager υπέρογκες αμοιβές που ξεπερνούν τα 4 μύρια!!!

Εδώ δεν γίνονται τα αυτονόητα, εμείς περιμένουμε την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων (συμπεριλαμβανομένου και του τουρισμού, που είναι η βαριά μας βιομηχανία - μεταξύ μας, είναι η μοναδική μας βιομηχανία) με σύγχρονο τρόπο μέσω ενός δικτύου το οποίο απευθύνεται σε 6 δισεκατομμύρια κόσμο. Χα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: