4 Δεκ 2009

O πόλεμος μέσα από το internet

Εκτυπώστε την ανάρτηση!
Και ο πόλεμος του internet και των blogs καλά κρατεί.
Από προχθές βρίσκεται σε εξέλιξη μια μάχη (άνιση αλλά με το δίκιο να γέρνει προς τον αδύναμο, δηλαδή το ελληνικό blog με την ονομασία taxalia και πιθανό αντίδικο - αν το θέμα τραβήξει δικαστικά - την Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων της FYROM) μέσα στο διαδίκτυο. Αφορμή ένα δημοσιεύμα που αλίευσε και αναδημοσιεύσε (μετά απαντήσεως φυσικά, όπως έπρεπε και αρμόζει) το δικό μας blog, το ελληνικό.
Καθημερινά υπάρχει πάντως ένας πόλεμος μέσα στο διαδίκτυο, αφού αυτό απευθύνεται σε δισεκατομμύρια αναγνώστες. Και όσοι θέλουν να "περάσουν" κάτι που δεν αληθεύει, ακολουθούν τη γνωστή συνταγή: "πες - πες, κάτι θα μείνει στο τέλος".
Και οι απερίγραπτοι γείτονες τη γνωρίζουν πολύ καλά αυτή τη συνταγή, χρόνια τώρα μαγειρεύουν με βάση αυτήν. Χρησιμοποιούν τα πάντα, όλα τα μέσα που τους δίνονται. Και το κάνουν έχοντας στη διάθεσή τους εκατομμύρια δολάρια και ευρώ. Εμείς για μια ακόμη φορά προσπαθούμε να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα με ότι μέσα έχουμε και φυσικά με μόνο εφόδιο την όρεξη, τη διάθεση, την ευθιξία μας ως Έλληνες και ως Μακεδόνες αλλά και τα εκατομμύρια ευρώ που έχουμε στη διάθεσή μας και τα οποία αν τα αθροίσει κανείς ισούνται με ένα πανέμορφο μηδενικό (αριθμητικά: 0,00)!!

Φανταστική πάντως η έναρξη της απάντησης των Σαλονικιών:  
"First of all, we must declare that we don't know any state in the world known as "REPUBLIC OF MACEDONIA". You are probably referring to The former Yugoslav Republic of Macedonia (F.Y.R.O.M.)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: