7 Αυγ 2013

Πέντε συλλήψεις στην Ημαθία για κατοχή κάνναβης και κλοπή

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Πέντε συλλήψεις στην Ημαθία, οι 3 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οι άλλες δυο για κλοπή.
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στην Αγία Βαρβάρα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας υπήκοος Βελγίου 36 ετών και ένας υπήκοος Ιταλίας 33 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη σε 2 συσκευασίες συνολικού βάρους 9,1 γραμμαρίων). Επίσης για τον ίδιο λόγο – κατοχή κάνναβης βάρους 13,6 γραμμαρίων – συνελήφθη στη Βέροια ένας 35χρονος, αφού σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο του αυτός απέρριψε κατά την προσέγγιση των αστυνομικών μία συσκευασία που περιείχε την κάνναβη.
Τέλος, το πρωί της Δευτέρας...
..στην Ελαφίνα Ημαθίας, ένας 36χρονος και ένας 45χρονος αφαίρεσαν από μάντρα πώλησης καυσόξυλων ενός 36χρονου υπηκόου Αλβανίας τέσσερα αλυσοπρίονα, συνολικής αξίας 4.500 ευρώ περίπου. Κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και συνελήφθησαν. Τα αφαιρεθέντα αλυσοπρίονα, που βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε αγροτεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.
Προανάκριση και για τις 3 περιπτώσεις διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: