28 Αυγ 2013

Ημαθία: 2 συλλήψεις χθες (για κάνναβη και κλοπή)

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 44 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αγρόκτημα του ανωτέρω βρέθηκαν 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρων, καθώς και 3 δενδρύλλια προς ξήρανση ύψους 1,5 μέτρου έκαστο. Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν.
Επίσης, συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 34 ετών, για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή. Στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκαν επτά χάλκινοι σωλήνες – λούκια, διαφόρων μεγεθών συνολικού μήκους 8,3 μέτρων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω την 26/27.08.2013 βραδινές ώρες, αφαίρεσε από την οικία ημεδαπού, τους προαναφερόμενους χάλκινους σωλήνες, οι οποίοι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Σε αστυνομικό έλεγχο του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κηπευτικό ψαλίδι – κλαδευτήρι, δύο κατσαβίδια, καθώς και ένα στιλέτο.

Προανάκριση και για τις δυο υποθέσεις διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας ενώ αμφότεροι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: