21 Ιουλ 2013

Πλάτανος: "Το προξενιό της Τασούλας 2" χθες το βράδυ

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

"Έλληνας κροίσος με 7 γράμματα;" - Η απάντηση (με τον ...κροίσο να είναι παρών στην εκδήλωση!!) αλλά και άλλες καλές ατάκες ήταν όλα τα λεφτά.

Πολύ καλή η χθεσινοβραδινή εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στον Πλάτανο, στο πλαίσιο του τριημέρου που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ (το τριήμερο που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου).
Χθες έγινε η προβολή της ταινίας "Το προξενιό της Τασούλας 2", μιας ταινίας που πρωταγωνιστές της είχε παιδιά από εδώ, από τα χωριά μας.
Πολύ γέλιο, πολύ καλή προσπάθεια και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές.
Η ταινία...

... που είχε σαν θέμα της έναν άσβεστο έρωτα - αν και στο τέλος οι κυρίες έστειλαν ...μακριά τους κυρίους τους - προβλήθηκε σε 3 μέρη, ενώ στα διαλείμματα αθλητές και προπονητές του Σύλλογος Καράτε Αλεξάνδρειας έκαναν παρουσίαση του αγωνίσματός τους.
Καλή η οργάνωση και από την πλευρά της παροχής φαγητού και ποτών στους παρευρισκόμενους, που είχαν την ευκαιρία να φάνε κι ένα σουβλάκι ή να πιουν μια μπύρα βλέποντας την ταινία.
Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές της ταινίας και σε όσους βοήθησαν, ο καθένας από το πόστο του, για τη χθεσινή βραδιά.







η παραπάνω φωτογραφία είναι δανεισμένη από το blog του Νίκου Σαλτουρίδη, 
με τον οποίο βρεθήκαμε  χθες βράδυ στον Πλάτανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: