10 Ιουν 2013

Η ..."προεκλογική" δραστηριότητα του σαββατοκύριακου

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Δραστήριοι ήταν το σαββατοκύριακο που πέρασε οι φερόμενοι ως υποψήφιοι για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στην Αλεξάνδρεια.
Μαθαίνουμε πως ορισμένοι εξ αυτών είχαν συναντήσεις με στελέχη κομμάτων και πρώην βουλευτές (να τους υπενθυμίσουμε τις ευθύνες που φέρουν τα στελέχη αυτά για το σημερινό χάλι ή είναι περιττό;) ενώ κάποιοι άλλοι το ...έριξαν έξω και είχαν τις κοινωνικές τους επαφές μέσα από εκδηλώσεις.
Όπως και να 'χει, ένα είναι το σίγουρο: 
-παρά τα προβλήματα επιβίωσης που έχει ο κόσμος που δεν ασχολείται καθόλου, 
-παρά το ότι θεωρούμε πως είναι νωρίς ακόμη για κινήσεις (αφού παίζουν τα πάντα, ακόμη και το σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι εκλογές είναι στον αέρα), 
-παρά το ότι προς στιγμή το θέμα των εκλογών δεν απασχολεί παρά μια κλειστή “κάστα” ενδιαφερομένων (που έχουν είτε πολιτικό είτε οικονομικό συμφέρον – ειδικά στο οικονομικό να εστιάσουμε και στο προεκλογικό αλλά και στο μετεκλογικό, αφού είναι πολλοί αυτοί που αναμένουν...), 
παρά λοιπόν όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, κάτι κινείται.

Γιατί και κρούσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται και θα ...ενταθούν τις επόμενες ημέρες, αφού ο καθείς τρέχει για να προλάβει να 'χει καλύτερη θέση από τους υπολοίπους όταν θα έρθει η ώρα.


ένα μόνο να θυμούνται: ο κόσμος θέλει γνήσια και καθαρά πράγματα πλέον, όχι γιαλαντζί λύσεις και προτάσεις. Και "καθαρούς" και νέους στα ψηφοδέλτια. Διαφορετικά ο ...πάτος είναι πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: