12 Ιουν 2013

Δήμος Αλεξάνδρειας: 1 σύλληψη στην Αλεξάνδρεια και μια εξιχνίαση κλοπής εξαρτημάτων γεωργικών μηχανημάτων στην Κορυφή

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Συνελήφθη χθες (11.06.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 68 ετών για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε την στιγμή που προέβαινε με τη χρήση σιδηροπρίονου στην αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων από παλαιό εργοστάσιο καπνού. Στην κατοχή του 68χονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σιδεροπρίονο.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Επίσης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας εξιχνιάστηκαν,τρεις περιπτώσεις κλοπής εξαρτημάτων γεωργικών μηχανημάτων που έλαβαν χώρα την 06/07.06.2013 στην Κορυφή Βέροιας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπηκόου Αλβανίας 19 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο με προορισμό την Αλβανία και σε αστυνομικό έλεγχο των αποσκευών του βρέθηκαν (3) άξονες μετάδοσης κίνησης γεωργικών μηχανημάτων (σταυροί), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 19χρονος την 06/07.04.2010 στην Κορυφή Ημαθίας αφαίρεσε από σταθμευμένους γεωργικούς ελκυστήρες δύο ημεδαπών, τα προαναφερόμενα εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων, συνολικής αξίας (300) Ευρώ .
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερόμενου, που δεν συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: