9 Ιαν 2013

Αλεξάνδρεια, αντιδήμαρχοι: δημοσιοποιήθηκε η απόφαση για τον ορισμό τους

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Ορίστηκαν (και επίσημα, αφού οι δυο είχαν αναλάβει καθήκοντα εδώ και 2-3 μέρες και πήγαιναν στα δημοτικά καταστήματα) οι αντιδήμαρχοι της Αλεξάνδρειας για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2013 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2014.
Συγκεκριμένα – και προς επαλήθευση όσων σας γράφαμε σε ΑΥΤΗ ΕΔΩ την ανάρτησή μας, που μιλούσαμεγια 2 μόνο αλλαγές - με την υπ' αρίθμ. 8/2013 απόφαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξάνδρειας οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ.κ. Αθανάσιος Κούγκας, Νικόλαος Γκαβαρδίνας, Ιερεμίας Κιοσέογλου και Δημήτρης Γκιορτζής.
Στην ουσία, οι Σ. Κούγκας και Ν. Γκαβαρδίνας είναι καθ' ύλην και κατά τόπο αντιδήμαρχοι στη Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας, ο Ιερεμίας (Μάκης) Κιοσέογλου στη Δημοτική Ενότητα Πλατέος, ο Κ. Βενιόπουλος στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης και τέλος ο Δημήτης Γκιορτζής στη Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών.
Σε κάθε έναν από αυτούς ο Δήμαρχος με την προαναφερόμενη απόφασή του έχει εκχωρήσει και καθ' ύλην αρμοδιότητες, που δεν είναι παρόμοιες (πχ. ο Κ. Βενιόπουλος είναι αρμόδιος για τις αδελφοποιήσεις).
Τέλος, αναπληρωτής του Δημάρχου ορίστηκε ο Σ. Κούγκας.

Η απόφαση με το σύνολο των αρμοδιοτήτων που εκχωρήθηκαν στον κάθε ένα ξεχωριστά μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ (στην ιστοσελίδα του Δήμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: