20 Ιαν 2013

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Μελικιώτικο Καρναβάλι

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή πολιτιστικών και εμπορικών φορέων της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης με το Δήμαρχο του Δήμου Αλεξάνδρειας, κύριο Δημητριάδη, τον Αντιδήμαρχο κύριο Βενιόπουλο και μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης, με θέμα συζήτησης το επερχόμενο Μελικιώτικο καρναβάλι. Με τη δέσμευση του Δημάρχου ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα στηρίξει τη διοργάνωση του καρναβαλιού όπως και κάθε χρόνο, ανταλλάχθηκαν ιδέες και προτάσεις, που θα βοηθήσουν περαιτέρω στην άρτια διοργάνωσή του.

Ο Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόνισε ότι το καρναβάλι της Μελίκης είναι θεσμός και είναι υποχρέωση όχι μόνο του Δήμου, αλλά  κι όλων των παραγόντων και των εθελοντών, να διατηρηθεί, και να γίνει ισχυρότερο. 
Το επόμενο σημαντικό ραντεβού δόθηκε για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 στις 8:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης (πρώην Δημαρχείο Μελίκης), όπου θα προσκληθούν όλοι οι σύλλογοι και φορείς του τόπου, όπως επίσης οι ομάδες των καρναβαλιστών, πολίτες του Δήμου και εθελοντές. 
Για οποιαδήποτε πρόταση, διευκρίνηση, αλλά και συμμετοχή στο Μελικιώτικο καρναβάλι, λειτουργούν προσωρινά τα παρακάτω τηλέφωνα:
    23313-52200 (Δημοτική Ενότητα Μελίκης)
    23310-81777 (Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης και Περιχώρων)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτείνω να παρελάση και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, επικεφαλής ας είναι τιμητικά ο Καρέλης!!!!