14 Ιαν 2013

Γιάννης Γκιουρτζής: η αποχώρηση μου δεν έχει πολιτική χροιά

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Επειδή και εμείς ακούσαμε πολλά τις τελευταίες 2 ημέρες αναφορικά με την απόφαση του προέδρου της Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου να πάψει να είναι στη θέση του, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου βρήκαμε και μιλήσαμε με τον Γιάννη Γκιουρτζή.
Όπως μας είπε ο ίδιος, όσα ακούγονται και συνδέουν την παραίτησή του με την επιλογή των νέων αντιδημάρχων από το δήμαρχο ή με οτιδήποτε άλλο κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και των εικασιών. Όπως μας είπε η πρόθεσή του έχει να κάνει με καθαρά προσωπικούς λόγους (και αυτό το αφήνουμε πραγματικά ασχολίαστο, επειδή τον άνθρωπο τον γνωρίζουμε προσωπικά και επί μακρόν και γνωρίζουμε πως είναι αληθές) και ουδεμία σχέση έχει με όσα ακούγονται.
Μας είπε πως...
...θα παραμείνει μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης και θα βοηθήσει όσο και με όποιον τρόπο μπορεί, ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο, γιατί όπως είπε οι ανάγκες είναι μεγάλες και πολλές.
Ο Γ. Γκιουρτζής αργότερα έλαβε το λόγο και κατά τη συνεδρίαση και ανέφερε πως για λόγους υγείας αποχωρεί (“θα το πω καθαρά” ανέφερε) και ευχαρίστησε όλους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας και την πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου και τους εθελοντές.
Ο δήμαρχος, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος προέδρου πρότεινε τον ορισμό του Δημ. Γκιορτζή (αντιδημάρχου Αντιγονιδών) ως προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: