8 Ιαν 2013

Έχει και άλλο δρόμο το θέμα της λίστας. Μεγάλο...

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Αν υπάρχει ένα γεγονός που θα φέρει ανατροπές στο πολιτικό και επιχειρηματικό σκηνικό, αυτό θα είναι η διαχείριση της ιστορίας με τη "λίστα Λαγκάρντ".
Δεν θα είναι η όποια κοινωνική αναταραχή προβλέπουν κάποιοι, η οποία ίσως και να έρθει αλλά θα σημειωθεί όταν εξαντληθούν όλες οι ανοχές και αντοχές της Κοινωνίας.
Γιατί οι προεκτάσεις της "λίστας Λαγκάρντ" φαίνεται πως είναι πολύ περισσότερες από μια απόκρυψη (ή φερόμενη ως τέτοια, γιατί τίποτε δεν έχει αποδειχθεί στα δικαστήρια ακόμη) 5, 10, 20 ονομάτων.
Η πρόθεση και μόνο των 3 κυβερνητικών εταίρων να περιορίσουν την εξεταστική σε ένα και μόνο πρόσωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να επεκταθεί το θέμα και λίγο παραπέρα, οι εξελίξεις στη ΔΗΜ.ΑΡ που έχουν κάνει τους διαγραφέντες βουλευτές της να ομιλούν περί στροφής 180 μοιρών στην πορεία του κόμματός τους, οι προθέσεις των άλλων δυνάμεων να φτάσει το θέμα μέχρι και τον Παπανδρέου, όλα αυτά φέρνουν σημαντικές ανατροπές.
Επίσης, οι ανατροπές δεν περιορίζονται μόνο στον πολιτικό κόσμο. Έχουν να κάνουν και με τον επιχειρηματικό, και κυρίως με τη διαπλοκή μεταξύ των δυο αυτών κόσμων. Με το ξεκαθάρισμα στις σχέσεις τους.
Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: