16 Ιαν 2013

Κάλεσμα του Φιλίππου Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Φιλίππου Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής 20/1 στις 17:00 με το ΜΑΡΟΥΣΙ στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας".
Η θέληση που έχουν δείξει οι φίλοι της ομάδας του Φιλίππου, οργανωμένοι και μη μετά το κάλεσμα αλλά και την μείωση των εισιτηρίων διαρκείας από την Διοίκηση, είναι πρωτοφανής και ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι.
Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κ. Τραπεζανλίδης Γιώργος ζήτησε την συνεργασία του πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Παύλου Παυλίδη  στο να κατέβουν όλες οι κερκίδες του Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας"  για να διευκολυνθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο.


Ο κ. Τραπεζανλίδης Γιώργος δήλωσε στο filipposbc.gr : "Από την πρώτη μέρα καταβάλλουμε όλοι μας, διοίκηση, προπονητές και παίχτες τεράστια προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω το πόσο πολύ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της. Χαίρομαι που ο κόσμος έχει εκδηλώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι με το ΜΑΡΟΥΣΙ. Θέλω από την πλευρά μου να καλέσω τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε όλα τα επόμενα παιχνίδια μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: