18 Ιαν 2013

Αύριο Σάββατο στο Ράδιο Αλεξάνδρεια και στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη στις 10 το πρωί

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός εξηγεί την θέση του και την θέση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα των κινητοποιήσεων, την πορεία του Δήμου και το θέμα του ελέγχου των οικονομικών του , σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας το Έθνος.
Αμέσως μετά τρία στελέχη του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο αντιδήμαρχος κος Γκαβαρδίνας Νίκος, οι σύμβουλοι κος Αλευράς Χρήστος και Τασιόπουλος Τάσος συζητούν τα του δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο σύμβουλος του Δήμου Βέροιας κος Μιχαηλίδης Γιώργος και πρόεδρος της ΚΕΠΑ, σχολιάζει και δίνει απαντήσεις και για τα θέματα του Δήμου που εμφανίζουν προβληματική εξέλιξη αλλά και για την σοβαρή καταγγελία που διετύπωσε σε βάρος του ιδίου και άλλων τασσάρων στελεχών της πλειοψηφίας ο επίσης σύμβουλος και πρώην πρόεδρος Πέτρος Τσαπαρόπουλος.
Τέλος οι δημοσιογράφοι του σταθμού Ρούλης Καραλιόπουλος, Στέλιος Κουρνιάκος και ο Τάσος Καμπάνης σχολιάζουν τοπικά και κεντρικά θέματα που ανέκυψαν την εβδομάδα που πέρασε, κυρίως όμως θα μιλήσουν για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Αλεξάνδρειας που παρουσιάζουν ιδιαίτερη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα.

Σάββατο 19/01/2013 στις 10 το πρωί στους 97,7 στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: