21 Δεκ 2012

Επίσκεψη του τμήματος καλαθόσφαιρας του Φιλίππου Βέροιας στο Σύλλογο "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Τον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στη Βέροια επισκέφτηκαν παίχτες, προπονητές και Διοίκηση του ανδρικού τμήματος του Φιλίππου Βέροιας. Η οικογένεια μπάσκετ του Φιλίππου μοίρασε μπάλες του μπάσκετ και αθλητικούς σάκους δίνοντας έτσι χαρά στα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Την ομάδα υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σιδηρόπουλος Αριστοτέλης καθώς και το επιστημονικό προσωπικό του. Ο κος Σιδηρόπουλος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τα δώρα, ενημέρωσε για την δραστηριότητα του συλλόγου και το μεγάλο έργο που επιτελείται από το επιστημονικό προσωπικό αλλά και πολλούς εθελοντές ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά για την μεγάλη «αξία» που έχει η επίσκεψη των παιχτών στην ψυχολογία των παιδιών.

Στη συνέχεια οι παίχτες γνωρίστηκαν με τα παιδιά, υπογράφοντας αυτόγραφα και απαντώντας στις ερωτήσεις τους, αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και γεύτηκαν λιχουδιές που πρόσφεραν απλόχερα τα παιδιά.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου κος Τραπεζανλίδης δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τη δυνατότητα που μας δίνει να βρισκόμαστε εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για το θεάρεστο έργο που επιτελεί. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές».
Ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ιδρύθηκε στη Βέροια τον Απρίλιο του 2008. Πρόκειται για μία οργάνωση εθελοντών με βασικό σκοπό την παροχή βοήθειας και προστασίας σε παραμελημένα, κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: