9 Νοε 2012

Αλεξάνδρεια: "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Εκτυπώστε την ανάρτηση!


Άγνωστο χρηματικό ποσό και δελτία στοιχημάτων έκλεψαν σήμερα το βράδυ άγνωστοι διαρρήκτες από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ με την επωνυμία "ΓΙΓΑΣ" στην Αλεξάνδρεια.
Οι άγνωστοι κλέφτες πήγαν με αγροτικό αυτοκίνητο στο πρακτορείο και αφού παραβίασαν την εξώπορτα μπήκαν μέσα, μπλοκάρισαν τον συναγερμό και με τη βοήθεια ενός καροτσιού μετέφεραν το χρηματοκιβώτιο στο αγροτικό και έφυγαν.
Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή τις πρώτες πρωινές ώρες από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου που κάλεσε την αστυνομία η οποία πήρε το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα που είχε ο χώρος και αναζητά τους δράστες.
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας η ένταση τέτοιων παραβατικών ενεργειών έχει αυξηθεί. Άγνωστοι δράστες προχτές πήγαν στην επιχείρηση ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ και αφαίρεσαν ηλεκτρονικά είδη και χρήματα αξίας τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
Λίγες μέρες πιο πριν άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σουβλατζίδικο της Αλεξάνδρειας και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη κ. Μυλωνά τετρακόσια ευρώ.
Είναι προφανές ότι τέτοια κρούσματα θα πυκνώσουν στο επόμενο διάστημα και είναι αποτέλεσμα της έντονης οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας. Η εγκληματικότητα θα χτυπήσει κόκκινο με άγνωστες συνέπειες.

Πηγή: Χρονικά  

Δεν υπάρχουν σχόλια: