5 Νοε 2012

Οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας χθες στη Θεσσαλονίκη

Εκτυπώστε την ανάρτηση!


Μόνο ως εξαιρετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινοβραδυνή εμφάνιση των χορωδιακών συνόλων του Δήμου Αλεξάνδρειας στη Θεσσαλονίκη. 
Η Νεανική Χορωδία «Μελισσάνθη» και το Χορωδιακό Εργαστήρι "Αλεξανδρινές Φωνές" άφησαν ικανοποιημένους όσους παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο "Άνετον" της Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν την παράσταση τους. 
Εξαιρετική ήταν η μουσική παράσταση με θέμα τον έρωτα, το γάμο, την ξενιτιά και το ελληνικό γλέντι που παρακολουθήσαμε και η οποία είχε βραβευθεί και στο Βερολίνο. 
Ο κόσμος από την περιοχή μας ήταν πολύς και μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν τα μοναδικά στην Ελλάδα (και με διεθνείς διακρίσεις σύνολα) διακρίναμε τους Αλεξανδρινούς Χάρη Χατζημιχάλη, ψυχή της χορωδίας και ακούραστο εργάτη της για χρόνια, και Νίκο Μπρουσκέλη. 

Αυτό πάντως που θα θέλαμε να αναφέρουμε είναι ότι οι δυο χορωδίες προάγουν τη μουσική, τον πολιτισμό αλλά και την ίδια την περιοχή μας, αφού αποτελούν έναν θεσμό-άξιο πρεσβευτή της, που θα πρέπει να διατηρηθεί, να υποστηριχθεί και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά.





Στη φωτογραφία (πρώτος αριστερά στη δεύτερη σειρά) ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος παρακολούθησε τις χορωδίες της Αλεξάνδρειας, μαζί με όσους είχαν την τύχη χθες βράδυ να παρευρεθούν στην εκδήλωση.



από αριστερά: Ν. Μπρουσκέλης, Χ. Χατζημιχάλης

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: