8 Νοε 2012

Η άποψη ενός δασκάλου για τα αποτελέσματα των εκλογών στον κλάδο του

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Χθες μας εστάλη ένα mail, το οποίο βρήκαμε σήμερα στα ανεπιθύμητα (μόνο του κάνει ότι κάνει το μηχανάκι...).
Παρά το ότι θα έπρεπε να μπει χθες, πριν την ψήφιση των μέτρων, επιλέξαμε να το ανεβάσουμε. Είναι η άποψη ενός δασκάλου για τις εκλογές στον κλάδο του, που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.


ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να εκλέξετε για εκπροσώπους σας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο τους εκλεκτούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Δε θα σας φανούν όμως χρήσιμοι επειδή τα δυο αυτά κόμματα για να σας επιβραβεύσουν, εκτός από την οικονομική σας εξαθλίωση, καταργούν και τις οργανικές σας θέσεις.
Απόσπασμα από τα μέτρα που σήμερα ψηφίζονται…

“Για το συμφέρον της εθνικής οικονομίας και την ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος και με δαπάνη του δημοσίου από σχολείο σε σχολείο σε όλη την επικράτεια ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης και οργανικής θέσης με απόφαση του υπουργού Παιδείας . Με Προεδρικό Διάταγμα , που εκδίδεται μετά από πρόταση του υπουργού Παιδείας, ορίζονται η διαδικασία και τα κριτήρια, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η υπεραρυθμία στο σχολείο ή στο Δήμο, τα έτη προϋπηρεσίας, η οικογενειακή κατάσταση μεταξύ άλλων καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για τη διενέργεια των μεταθέσεων”.
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: