7 Νοε 2012

Χορηγία σε σύλλογο γονέων από οίκο ανοχής

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Δηλαδή τώρα αν γράψουμε "όταν το κράτος επέλεξε να απέχει, η Χρυσούλα δέχεται και συμμετέχει" θα λαϊκίσουμε πάλι;;
3 χιλιάρικα από τον "Οίκο Εποχής Σούλα" σε σύλλογο γονέων.

Χορηγία σε σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας, έκανε ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».
Η χορηγία φθάνει το ποσό των 3.000 ευρώ και έγινε ύστερα από αίτημα των μελών του συλλόγου, επειδή δεν μπορούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

Τα μέλη του συλλόγου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχαν απευθυνθεί σε φορείς της πόλης, χωρίς όμως να βρουν ανταπόκριση.
Έτσι απευθύνθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής Χρυσούλα Αλευρίδου, η οποία απάντησε θετικά και το χρηματικό ποσό θα δοθεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, για την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μιλώντας για τη χορηγία ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Είχαμε εκφράσει επιθυμία να κάνουμε παρεμβάσεις, αλλά επειδή το ταμείο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δεν είχε χρήματα, αποφασίσαμε να κάνουμε κρούση για δωρεές. Η μόνη που δέχτηκε να μας βοηθήσει ήταν η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής".
Όσον αφορά το γιατί η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής επέλεξε σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας για να τον βοηθήσει οικονομικά, η απάντηση είναι ότι συνδέεται με την πόλη, αφού διατηρεί εδώ και χρόνια οίκο ανοχής στην Πάτρα.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής έχει κάνει χορηγία και σε αθλητική ομάδα της Λάρισας (ΕΔΩ η ανάρτηση που είχαμε κάνει τότε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: