1 Νοε 2012

5 χρόνια μαζί

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

1η Νοεμβρίου! Η καλύτερη μέρα, για την “Περισκόπηση”. Γενέθλια ημέρα γαρ!

Η ημέρα του ετήσιου ...διαγγέλματος!

Σήμερα κλείνουμε τα πέντε χρόνια παρουσίας μας στο διαδίκτυο. Πρώτη ανάρτηση κάναμε την 1η Νοεμβρίου του 2007. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και σήμερα βρισκόμαστε στη θέση που εσείς μας έχετε φέρει.
Από την πρώτη ημέρα είχαμε μια και μόνο αρχή, την οποία κρατάμε πέντε χρόνια μετά: η “Περισκόπηση” έχει όνομα, διεύθυνση, πρόσωπο, φυσική υπόσταση
ΔΕΝ κρύβεται στην ανωνυμία του χαώδους internet. 
ΔΕΝ κάνει γαργάρα τα στραβά που πέφτουν στην αντίληψή της (ή που της γνωστοποιούν), ΔΕΝ στρογγυλεύει τίποτε, είναι ανοιχτή εις άπαντες λογικά σκεπτόμενους, ΔΕΝ κάνει εξυπηρετήσεις, ΔΕΝ λειτουργεί ως γραφείο τύπου ή διαφημιστικό γραφείο προώθησης επαγγελματικών δραστηριοτήτων διαφόρων, ΔΕΝ κάνει εξυπηρετήσεις. Και όταν πρέπει, τα χώνει αρμοδίως.

Κλείνουμε 5 χρόνια στο διαδίκτυο. Πέντε. Κάναμε πολλά και δείξαμε και το δρόμο σε πολλούς, επαγγελματίες του είδους. Και θα είμαστε πάντα εδώ για να δώσουμε ένα χεράκι βοηθείας, όταν το χρειαστούν.
Πέντε χρόνια! Και αυτά δεν πρόκειται να τα χαρίσουμε σε κανέναν. Ούτε αυτά, ούτε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων φίλων αναγνωστών που μας τιμούν, αφιερώνοντας καθημερινά χρόνο από τη ζωή τους για να μας διαβάζουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους.

1 σχόλιο:

Xρήστος Αλευράς είπε...

Άντε τα πέντε ,με το καλό να γίνουνε ...πενήντα!
Τις ευχές μου για οξυδέρκεια, νηφαλιότητα, έμπνευση, αντικειμενικότητα .....