12 Φεβ 2012

Σήμερα το βράδυ...

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

...καθώς θα εισέρχεστε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοβουλίου, στα αριστερά του Προεδρείου (όπως το βλέπετε από τα έδρανα) θα δείτε μια σημαία. 
Την ώρα της ψηφοφορίας και οι τέσσερεις ρίξτε της μια κλεφτή ματιά, πριν απαντήσετε "ναι" ή "όχι"
Ίσως τότε – την υστάτη στιγμή – σας πει την ιστορία της, σας δείξει τον πλούτο αυτού που αντιπροσωπεύει, σας δώσει το θάρρος να πείτε "όχι" στους εκβιασμούς και στα ψευδοδιλλήματα που προέρχονται από το εσωτερικό και το εξωτερικό. 

Γιατί οφείλετε να μεταφέρετε πραγματικά τη βούληση αυτών που σας έστειλαν στην Αθήνα, ως εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο.
Γιατί οφείλετε να μεταφέρετε πραγματικά τη βούληση ακόμη και αυτών που δεν σας ψήφισαν ή που επέλεξαν άλλα πρόσωπα και άλλα κόμματα.
Γιατί οφείλετε να στείλετε στον Καιάδα, στα απορρίμματα της Ιστορίας, όλους αυτούς που θέλουν τη χώρα σιδηροδέσμια και υπό επιτροπεία, με υποθηκευμένο μέλλον. Αυτούς και τα αποκυήματά τους…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛ 296 ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΑΙ......