8 Οκτ 2011

Η "Μελισσάνθη" πάει καλά στο Ρίμινι

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Εξαιρετικά τα πήγε χθες η νεανική χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας «Μελισσάνθη» στον διεθνή χορωδιακό διαγωνισμό «3rd International Choral Competition Rimini 2011», που διοργανώνεται από τον Ιταλικό Οργανισμό Χορωδιών, με τη συμμετοχή 50 χορωδιών από όλο τον κόσμο.
Χθες πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την κατηγορία D (φολκλόρ), και όπως γράφει και στο blog του ο Χρ. Αλευράς η χορωδία μας έλαβε τη δεύτερη θέση (και 700 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο, συμπληρώνουμε εμείς, που θα βοηθήσουν και αυτά με τον τρόπο τους!). Σε αυτή την κατηγορία συμμετέχουν ανδρικές, γυναικείες ή μικτές χορωδίες, αποτελούμενες τουλάχιστον από 8 άτομα
Σήμερα - από τις 10.30 το πρωί - διεξάγεται ο διαγωνισμός στην κατηγορία C (νεανικών χορωδιών). Σε αυτή την κατηγορία συμμετέχουν ανδρικές, γυναικείες ή μικτές χορωδίες, αποτελούμενες τουλάχιστον από 12 άτομα με ηλικία των συμμετεχόντων που δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 20.
Αν θυμηθεί η "απεσταλμένη" μας - συμμετέχουσα και στείλει και τις φωτογραφίες που ζητήσαμε, θα τις δημοσιεύσουμε αύριο.

1 σχόλιο:

Eleftheria Tsiarta είπε...

Χαιρόμαστε πολύ για τον ενθουσιασμό, αλλά αξίζει να διευκρινίσουμε ότι καμία από τις διακρίσεις δεν είχε χρηματικό έπαθλο.

Μόνο οι φιναλίστ του διαγωνισμού των νικητών απέσπασαν χρηματικά βραβεία και η Μελισσάνθη δεν διακρίθηκε στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Ό,τι αφορά την εκδήλωση μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση:
http://www.facebook.com/events/283241601694479/