11 Σεπ 2011

Η "Χρυσή Αυγή" καταγγέλει τον Δήμο Βέροιας για αποκλεισμό

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Η Τ.Ο. Ημαθίας του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγγέλλει για πολλοστή φορά τη συντονισμένη και αντισυνταγματική προσπάθεια των κρατικών φορέων και των εν γένει δημοτικών αρχών προς την κατεύθυνση του αποκλεισμού της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών και κάθε υγιούς πατριωτικής φωνής Εθνικής Αντίστασης. Μετά από καταγγελίες φίλων του Κινήματος ενημερωθήκαμε και εν συνεχεία ιδίοις όμμασι διαπιστώσαμε πως στους χώρους ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο που διαθέτει ο Δήμος Βέροιας στους πολίτες του έχει αποκλειστεί η δυνατότητα πρόσβασης στον....

επίσημο ιστότοπο του κόμματος (www.xrushaugh.org) όπως και στην ιστοσελίδα του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής (www.antepithesh.net).

Με επίσημη αιτιολογία αποκλεισμού το υποτιθέμενο περιεχόμενο «έλλειψης ανοχής και μίσους» των συγκεκριμένων διαδικτυακών τόπων, ο Δήμος Βέροιας απαγορεύει στους συμπολίτες μας με κάθε επισημότητα την επαφή με τις Ιδέες που πρεσβεύει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που διαθέτει πολιτική αντιπροσώπευση στον μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας, τον Δήμο Αθηναίων, με τον Γενικό Γραμματέα του να αποτελεί εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στον εν λόγω Δήμο έχοντας μάλιστα αποσπάσει το 5,3% των ψήφων των Ελλήνων της Πρωτεύουσας κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές (Νοέμβριος 2010).
Η Χρυσή Αυγή καλεί κάθε Ελληνίδα και Έλληνα της πόλης μας να διαπιστώσει μόνος του την αλήθεια του παρόντος επιχειρώντας την πλοήγηση στις ανωτέρω ιστοσελίδες μέσω του ελεύθερου (!!!) internet που προσφέρει ο Δήμος μας στις πλατείες Εληάς και Δικαστηρίων, καθώς επίσης και να τις επισκεφτεί για να διαπιστώσει επίσης μόνος του κατά πόσον οι κατηγορίες για «έλλειψη ανοχής και μίσος» ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά και γιατί, σε τελική ανάλυση, το πολιτικό σύστημα του μνημονίου, της υποταγής και της προδοσίας επιχειρεί να φιμώσει το Κίνημά μας.
 
Όσο για εμάς ως Χρυσή Αυγή έχουμε να δηλώσουμε πως οι Σημαίες του Αγώνα δε θα υποσταλούν και, κυρίως, πως για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων και των ιδεών μας δεν πρόκειται να απολογηθούμε σε κανέναν παρά μόνο στον ελληνικό λαό. Ζήτω η Ελλάδα!
 
Με τιμή
Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: