27 Μαΐ 2011

Προχωρά στο επόμενο βήμα η σύνταξη σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Αλεξάνδρειας

Εκτυπώστε την ανάρτηση!
 
Ορίστηκαν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να συντάξουν το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αλεξάνδρειας. Στην Ομάδα που είναι επιφορτισμένη με το έργο αυτό συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις και υπάλληλοι του δήμου.
Έργο της Διεπιστημονικής Ομάδας Έργου θα είναι η σύνταξη σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος, που θα γίνει σε δύο επιμέρους φάσεις, ως εξής: κατά την πρώτη φάση θα γίνει η σύνταξη σχεδίου στρατηγικού σχεδιασμού του δήμου Αλεξάνδρειας ενώ στην δεύτερη φάση (και λαμβάνοντας υπόψη την δημόσια διαβούλευση αλλά και την έγκριση που θα δοθεί από το δημοτικό συμβούλιο για την πρώτη φάση) η Ομάδα Έργου θα προχωρήσει στην σύνταξη, σε τελική διατύπωση, του σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αλεξάνδρειας το οποίο και θα υποβάλλει στο Δήμαρχο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τις τελευταίες μέρες πολλά ακούγονται σχετικά με το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, σχετικά με τον υδατόπυργο και τον τρόπο ανάθεσης, τι συμβαίνει? Δημοσιογραφικά δεν θα πρέπει να ρωτήσετε τον Δήμαρχο κ Δημητριάδη αν είναι αλήθεια , η όχι? Αν μεν είναι ψέματα να τον αποκαταστήσετε , αν είναι όμως αλήθεια γιατί να μην ξέρει ο λαός του Δήμου μας? Πάντως αυτή η σιωπή κάτι μοιρίζει!!