2 Μαρ 2011

Λουκέτα από τους γονείς σε δημοτικά, ως διαμαρτυρία για τη διακοπή της μεταφοράς των μαθητών

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Η πρώτη αντίδραση για το θέμα της διακοπής της μεταφοράς των μαθητών (με τα τουριστικά λεωφορεία) ήρθε σήμερα και ήταν δυναμική, όπως είχε προαναγγελθεί χθες.
Οι γονείς προτίμησαν να μην στείλουν - με τα πόδια ή να τα μεταφέρουν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα - τα παιδιά τους στα σχολεία και να βάλουν λουκέτο.
Μια εκ των διαμαρτυριών (στην οποία η "Περισκόπηση" ήταν παρούσα) έγινε μπροστά στο δημοτικό σχολείο Λιανοβεργίου-Αράχου-Παλαιοχωρίου (που στεγάζεται στο κτήριο του σχολείου στο Λιανοβέργι) ενώ στη συνέχεια οι γονείς που συμμετείχαν πήγαν στο Δημαρχείο ώστε να συναντηθούν με τον Δήμαρχο, στην Αλεξάνδρεια.


Ο Δήμαρχος δεν ήταν εκεί γιατί βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη για μια σύσκεψη για τα κουνούπια και έτσι συναντήθηκαν - με τη συμμετοχή και γονέων μαθητών και άλλων δημοτικών σχολείων, όπως γονέων από το δημοτικό Βρυσακίου - με τους αντιδημάρχους Σάκη Κούγκα και Γρηγόρη Στεργιόπουλο, ενώ παρόντες ήταν και ο αντιδήμαρχος Πλατέος Σάββας Ανδρονίδης, o δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αλευράς και ο πρόεδρος του τοπικού Αράχου Κ. Παναγιωτίδης.
Δείτε όμως και τα δυο βίντεο (το ένα από το Λιανοβέργι, μπροστά στο σχολείο και το δεύτερο στο Δημαρχείο, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Σ. Κούγκα).


Στο Λιανοβέργι


Στο Δημαρχείο, στην Αλεξάνδρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: