14 Οκτ 2010

Άνοιξαν και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι
συνδυασμοί στην οργάνωσή τους, και σε επίπεδο εκλογικών κέντρων. Άλλωστε μπήκαμε ήδη στην τελική ευθεία για τις εκλογές, 24 μέρες έμειναν!

Από τους πρώτους (για να μην πω ο πρώτος) που οργάνωσε το εκλογικό του κέντρο ήταν ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Θαν. Τσιάπλα. Ακολούθησε ο Φωτ. Δημητριάδης ενώ σήμερα ήταν η σειρά των Χρ. Αλευρά και Μπ. Γκιόνογλου να οργανωθούν και αυτοί και να ανοίξουν τα δικά τους εκλογικά κέντρα.

Και φυσικά μιλάμε για εκλογικά στο "κέντρο" του νέου δήμου, στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αλεξάνδρειας, γιατί στα άλλα μέρη όπου φυσιολογικά προβλέπεται να ανοίξουν κέντρα οι υποψήφιοι (δηλαδή σε Καβάσιλα, Μελίκη και Πλατύ) η κατάσταση είναι αρκετά πίσω και για τους 4. Αν και ήδη σε κάποια καταστήματα με "καλή" θέση ήδη εθεάθησαν συνεργεία του ΟΤΕ που προχωρούσαν σε συνδέσεις.

Στα ...παράξενα (αλλά ωραία, αφού ευτυχώς τίποτε δε θυμίζει εκλογές εποχών, που πρέπει να παρέλθουν οριστικά); Χωροταξικά και τα 4 εκλογικά κέντρα βρίσκονται πολύ κοντά το ένα με το άλλο, αφού το εκλογικό κέντρο του Μπ. Γκιόνογλου βρίσκεται στον αριθμό 8 της οδού Βετσοπούλου, αυτό του Φ. Δημητριάδη λίγο παρακάτω και απέναντι (στο 11), του Χρ. Αλευρά στο 16 ενώ στη γωνία των οδών Βετσοπούλου και Πελοποννήσου στον 1ο όροφο βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θαν. Τσιάπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: