20 Ιουλ 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ

Εκτυπώστε την ανάρτηση!
To sportorama.gr δεν το ήξερα μέχρι σήμερα (συγνώμη από τους διαχειριστές του, αλλά είναι τεράστιο το web και είναι πρακτικά αδύνατο να παρακολουθείς πολλά πράγματα!).

Πρόκειται για ένα αθλητικό portal με έδρα τη Βέροια. Ημαθιώτικο, δηλαδή δικό μας!

Kάποιος φίλος - ο οποίος ασχολείται με τον υγρό στίβο βρήκε σε άλλο site ένα link για την ανάρτηση που έκανα χθες και αφορούσε τους αγώνες που θα γίνουν στην Αλεξάνδρεια. Το επισκέφτηκα για να δω τι είναι, κατέληξα στο sportorama και έμεινα έκπληκτος από την πληρότητα αλλά και από κάτι ακόμη: έχουν θέση σε αυτό τα ...."μικρά" αθλήματα.
Και μας έχει και μια έκπληξη: ζωντανά από το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξάνδρειας μπορούμε να παρακολουθήσουμε 3 αγώνες! Ενός αθλήματος που σε πολλούς από εμάς μας είναι σχετικά άγνωστο και το οποίο καθόμαστε να δούμε μόνο όταν παίζουν οι "μεγάλοι" στην Ευρώπη, για να έχουμε να λέμε και να πανηγυρίζουμε.
Αν σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την εικόνα στη μπάρα στα δεξιά και θα μεταφερθείτε στο sportorama.gr για να παρακολουθήσετε κάποιον από τους 3 αγώνες που το portal αυτό θα μεταδώσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραιο το portal, ευτυχως που υπαρχει κι αυτο για να δουν οι θεατες τους αγωνες, γιατι ειχα μια απορία. απο που θα δουν οι θεατες τους αγωνες? απο τις κερκιδες του αμφιθεατρου?

Σιμος είπε...

Για αυτό μου αρέσουν οι αναγνώστες του blog! Διαπιστώνουν που είναι τα προβλήματα, δίνοντας όμως και λύσεις σε αυτά: π.χ. τις κερκίδες του αμφιθεάτρου!

Όχι σαν κάτι άλλους (πχ κόμματα και πολιτικούς)που το μόνο που κάνουν είναι να "διαπιστώνουν" χωρίς να προτείνουν!
Την καλημέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

χμ , εγω ρε καλόπαιδα γιατί παρακολούθησα το φιλικό από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου? Ξυπνάτε ρεεεεεεε !!!