8 Μαΐ 2010

ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ....

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Το έχουνε χάσει ομαδικά οι πολιτικοί μας αλλά και οι ...ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, που δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν, το έριξαν στην ερμηνεία χρησμών και συνεντεύξεων.
Η όλη κατάσταση αρχίζει να θυμίζει Βυζάντιο πριν τη πτώση, όταν οι "άριστοι" της Πόλης κοιτούσαν πως να σωθούν, αγνοώντας τα σημεία των καιρών.

Από τη μια, περνάει μια εξαιρετικά "περίεργη" Ντροπολογία η οποία επιτρέπει στον εκάστοτε υπουργό οικονομικών να υπογράφει δάνεια με τον οποιονδήποτε χωρίς να υπάρχει η κύρωση της συμφωνίας από τη Βουλή.

Από την άλλη, αποφάσισαν λέει να μη συμμετάσχουν τα κόμματα της αριστεράς στη συνεδρίαση των αρχηγών των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο. Λάθος του Προέδρου που δε συγκάλεσε τη συγκέντρωση αυτή πριν από την ψήφιση/κύρωση της συμφωνίας με τους "δανειστές", λάθος του Παπανδρέου που δεν τη ζήτησε. Αλλά να μη θέλει να συμμετάσχει η Αριστερά; Αφού - σύμφωνα με όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες - συμφωνεί πάντοτε με τα "αστικά" κόμματα όταν πρόκειται για προσλήψεις ημετέρων της /
υπαλλήλων στη Βουλή, εδώ βρήκαν να το παίξουν πατριώτες και αντιστασιακοί;

Και τέλος οι δημοσιογράφοι. Κανονικά φερέφωνα! Δεν κοιτάνε που θάβουν τη μια
είδηση πίσω από την άλλη, δεν κοιτάνε που έγιναν συνεργάτες μιας ιδιότυπης κατάστασης διαπλοκής, δεν κοιτάνε να ενημερώσουν τον κόσμο σωστά, το μόνο με το οποίο ασχολούνται είναι το αν θα κάνει κόμμα ή όχι η Ντόρα και το τι υπονοούσε ένα χαμόγελο ή μια φράση σε μια συνέντευξή της! Άλλο καημό δεν είχε η χώρα ή οι χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ, η Ντόρα τους απασχολεί!
Η επιβίωση στα χρόνια του ΔΝΤ είναι το θέμα, αλλά που να το πάρουν είδηση οι μεγαλοδημοσιογράφοι των 50.000 ευρώ το μήνα (και βάλε....);

Η φωτό από το internet, δε μπόρεσα
να καταλάβω ποιός είναι
ο δημιουργός της να τον αναφέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: