17 Μαΐ 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Τη γνώμη μου για το site του Δήμου Πλατέος την έχω γράψει πολλές φορές. Θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα site που υπάρχουν στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης Και το εννοώ, αφού καθημερινά ενημερώνομαι από πολλά αντίστοιχα, άλλων δήμων της χώρας (είναι καλύτερο ακόμη και από site τα οποία έχουν σίγουρα πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό λειτουργίας,πιο "εντυπωσιακή" εικόνα και ανήκουν σε Δήμους με πληθυσμό πολλαπλάσιο από αυτόν του Δήμου Πλατέος). Καλή δουλειά, προσεγμένη και τεκμηριωμένη. Δυστυχώς όμως θα χαθεί (μαζί με άλλα θετικά) λόγω Καλλικράτη.
Στο site του Δήμου Πλατέος θα βρείτε ένα συνοπτικό σημείωμα με πληροφορίες που αφορούν το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας, όπως αυτός θα διαμορφωθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2011.
Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε σημαντικές - και χρήσιμες για όλους - πληροφορίες για το νέο Δήμο.

πάντως κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξετε είναι η διάκριση - εδώ και χρόνια - του πληθυσμού σε "νόμιμο", "μόνιμο" και "πραγματικό", που περιπλέκει λίγο τα πράγματα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται (πρόκειται για "χρόνια πάθηση" για την οποία ευθύνεται η κεντρική κυβέρνηση, που χρησιμοποιεί όπως τη συμφέρει όποια "κατηγορία" τη βολεύει....)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: