12 Αυγ 2013

Ακόμη δεν είπε κουβέντα η Δωροθέα

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Ελλάδα και κάτι ακόμη (τι; στη συνέχεια της ανάρτησης) θα απασχολήσουν το προεκλογικό σκηνικό στη Γερμανία.

Ψιλοχαμός γίνεται στην (προεκλογική) Γερμανία, αφού όλοι, πλην των ενδιαφερομένων – δηλαδή της Δωροθέας και της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας – ομιλούν για το έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το Spiegel και κάνει λόγο για ανάγκη νέας δανειοδότησης της Ελλάδας μέχρι τις αρχές του 2014.
Το προαναφερόμενο δίδυμο κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο για το θέμα, στην Ελλάδα όλοι ζούμε στο πετσί μας το success story και οι μόνοι που αναφέρονται στο θέμα είναι οι αντιπολιτευόμενοι την Δωροθέα.

Το είπαμε (ΕΔΩ) και θα το ξαναπούμε: θα γίνει μεγάλη σπέκουλα με το θέμα της Ελλάδας προεκλογικά στη Γερμανία. Γιατί θα είναι και ένα από τα “πεδία αντιπαράθεσης” μεταξύ των εμπλεκομένων στις εκλογές εκεί. Και εμείς εδώ, στην Ελλάδα θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι και να φιλτράρουμε τουλάχιστον 598 φορές όσα θα ακούμε.

Τέλος να αναφέρουμε όσα μας αναφέρουν και εμάς οι Γερμανομαθείς φίλοι και γνωστοί: πέραν της Ελλάδας ένα ακόμη σημείο αντιπαράθεσης θα είναι και οι ...καντίνες της Γερμανίας – το αν δηλαδή θα πρέπει να υπάρχουν καντίνες που θα προσφέρουν προϊόντα αμιγώς για χορτοφάγους. Είναι αυτό που λένε “αν τα έχεις λυμένα τα προβλήματα, ασχολείσαι με....”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: