16 Ιουν 2013

Σήμερα στην Ημαθία

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Τέσσερις εκδηλώσεις σήμερα (αυτά που γνωρίζουμε και μας έχει έρθει ενημέρωση, εννοείται!) στην Ημαθία, τις παραθέτουμε κατά σειρά:
- τώρα (σύμφωνα με το πρόγραμμα, ήταν να ξεκινήσει στις 10 το πρωί) στο γήπεδο μπάσκετ της Ελιάς, στη Βέροια, ο Φίλιππος Βέροιας καλεί τους γονείς των νεαρών αθλητών του αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή- τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2012-13.
- στις 11 το πρωί η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξανδρείας  προσκαλεί όλους τους πολίτες σε καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου του Ι.Ν. Μεταστάσεως του Ιωάννη του Θεολόγου (ξωκλήσι του Αη-Γιάννη) στο Νησέλι. Ταυτόχρονα οργανώνει συλλογική κουζίνα γιατί "η κρίση θέλει αλληλεγγύη"
- στις 19:00 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στις δύο φάσεις του διαγωνισμού "Παιχνίδι και Μαθηματικά"
- στις 19.30, ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τη Σχολή χορού “Αρμονία της Κίνησης” διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα "Παιδί και Διαδίκτυο", στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: