17 Φεβ 2013

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Πραγματοποιήθηκε χθες στο απόγευμα στην Αλεξάνδρεια (στο καφέ Chocolat) η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός εθελοντών ενώ από πλευράς της τοπικής αρχής στην εκδήλωση, πέραν της υπεύθυνης για την Ομάδας & προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγας Μοσχοπούλου, το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, ο αντιδήμαρχος Δ. Γκιορτζής και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γκιουρτζής.
Ταυτόχρονα με την εκδήλωση...
...για την πίτα συγκεντρώθηκαν και τρόφιμα για το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αεξάνδρειας.
Ο δήμαρχος έκανε αναφορά στο κοινωνικό έργο που ασκείται ενώ κάλεσε με την ευκαιρία της εκδήλωσης να πυκνώσουν οι τάξεις των 2 ομάδων (εθελοντών και κοινωνικού παντοπωλείου) εν μέσω της δύσκολης περιόδου που βρισκόμαστε και ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν στη λειτουργία των ομάδων.
Η Όλγα Μοσχοπούλου ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και χαρακτήρισε συγκινητική την προσφορά των εθελοντών ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια.
Για την ...ιστορία να αναφέρουμε πως το φλουρί έτυχε ο Στέργιος Μίχος, εθελοντής αλλά και εις εκ των γραφόντων στο πολύ καλό τοπικό blog Valtos.

Δεν υπάρχουν σχόλια: