9 Νοε 2009

Εκτυπώστε την ανάρτηση!
Ανώνυμα καρτοκινητά τέλος! Από σήμερα η ενεργοποίηση μιας κάρτας sim θα γίνεται μόνο με την επίδειξη ταυτότητας ενώ οι παλαιότερες κάρτες - αυτές που είναι ήδη ενεργοποιημένες δηλαδή - θα πρέπει να δηλωθούν στις Αρχές (μέσω των εταιριών κινητής τηλεφωνίας).
Η αρχή γίνεται με την Cosmote και όσες εταιρίες παροχής αυτή εξυπηρετεί. Από σήμερα λοιπόν την ταυτότητα σας στο χέρι και βουρ για τη δήλωση.
Και μην αρχίσουν πάλι οι γιαλαντζί αριστεροί να μιλάνε για καταπάτηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών κλπ κλπ! Ουδεμία καταπάτηση γίνεται, ούτε τίποτε το καινούριο γίνεται: θυμάμαι πολύ καλά τι γινόταν στην Ελλάδα προ 10 - 11 ετών, αφού τότε ζούσα στο εξωτερικό και επειδή δεν συνέφερε οικονομικά να έχω σύνδεση στην Ελλάδα προτίμησα τη λύση του καρτοκινητού από την (τότε) TIM. Και για να πάρω την κάρτα sim μόνο ακτινογραφίες δε μου είχαν ζητήσει!
Πολύ καλά έκανε λοιπόν η ΝΔ που το ξεκίνησε (και τώρα το ΠΑΣΟΚ, που το συνεχίζει) το θέμα αυτό, γιατί πολλά γίνονται με τα ανώνυμα καρτοκινητά, που χαλάνε τη ζωή και την ηρεμία του κοσμάκη- και δεν έχουν σχέση μόνο με την τρομοκρατία ή το οργανωμένο έγκλημα!

*******

Υπήρχαν λέει ελλείψεις στον αριθμό των συνέδρων. Λογικό δεν είναι; Τι να πάει να κάνει ο άλλος με 10 μονάδες διαφορά; Τι να πει; Και τι να ακούσει δηλαδή, αφού όλοι είπαν για τη μεγάλη παράταξη αλλά κανένας δε βγήκε ευθαρσώς και να πει "φταίμε επειδή ..."!
Γενικολογίες που σκοπό είχαν να χαϊδέψουν τα αυτάκια των συ
νέδρων. Αλλά την πλάτη σε αυτούς που τους πρόδωσαν θα τη γυρίσουν οι πραγματικοί νεοδημοκράτες (η λεγόμενη ΒΑΣΗ) στις 29 του μήνα. Τότε να δείτε ελλείψεις!
Πάντως μεγάλο προβληματισμό προκάλεσε ο ιδεολογικός επαναπροσδιορισμός της ΝΔ (πολλοί άρχισαν ήδη να αναρωτιούνται τι διάολο είναι, δεξιοί, κεντρώοι, κεντροδεξιοί, τι ;).
Όσο για τους συνέδρους, λογικό ήταν να μην πάνε όλοι: πότε θα ξαναπάνε Αθήνα τα παιδιά; Και πότε ξανά τέτοια μεγαλεία; Οπότε το έριξαν στα μπουζούκια και στα γούστα και σιχτίρησαν - πολλοί - τη Μπακογιάννη, το Σαμαρά και τον Ψωμιάδη. Άστους να σφάζονται σου λέει, και μέχρι τις 29 έχουμε καιρό ...

********
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ - για την ώρα - ΠΑΣΟΚους ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ: αν τα σούρτα - φέρτα συνεχιστούν, την επόμενη βδομάδα θα έχουμε και ονόματα! Όσο για τα φαντάσματα που επέστρεψαν από το μακρινό παρελθόν ή τους άκαπνους που κατέβηκαν με άλλα ψηφοδέλτια κάποτε και τώρα προσπαθούν να εξαργυρώσουν μια κομματική τοποθέτηση που ΠΟΤΕ ΔΕΝ είχαν, καλό θα είναι να αποσυρθούν από μόνοι τους - πριν διασυρθούν!
Από αλλού θα κριθούν τα πάντα, όχι από τις πόρτες που χτυπάτε!
σημείωση: θα υπάρξει μπέρδεμα, αφού θα κονταροχτυπηθούν πολλοί, μεταξύ των οποίων "προστατευόμενοι" και μέχρι πρότινος "μέντορες" τους. Τέτοια λύσσα για θέσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια: